14 en 21 december 2023: Kijkmiddagen Piekenhoek

Op 14 en 21 december konden de bewoners van de Piekenhoek een kijkje nemen in de proefwoning aan de Hoogstraat. Daar konden ze met eigen ogen zien op welke manier hun woning geïsoleerd kan worden. Dat was voor sommige bezoekers wel even slikken. Dat is begrijpelijk, want zo’n verbouwing is natuurlijk niet niks.

Medewerkers van zowel Woonstichting Charlotte van Beuningen als Caspar de Haan waren in de proefwoning aanwezig om vragen over de werkzaamheden te beantwoorden. Alle opmerkingen en feedback van de bewoners nemen we ter harte en we gaan kijken om waar mogelijk aanpassingen te doen.

Voor elke bewoner maken we een informatieboekje over de plannen voor hun woningen. Ook ontvangt elke bewoner een uitvoeringsvoorstel, specifiek voor hun eigen woning. Dat ontvangen ze begin volgend jaar. In het voorjaar volgen nieuwe kijkmiddagen.
De feestdagen waren een mooi moment om alles even te laten bezinken. En volgend jaar om deze tijd heeft een deel van de bewoners de werkzaamheden al achter de rug. En is hun woning verbeterd en behouden voor Vught.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top